Communicator E - Bülten

12 Eylül 2009




Bir çok site gelişmelerden haberdar etmek için üyelerine e-posta gönderiyor. Bunun için geliştirilmiş bir Joomla bileşeni Communicator artık Türkçe.

Bu işi joomla ile yapan 3 adet önemli bileşen var. Acajoom, ccnewslettler, communicator. Her biri hemen hemen aynı özelliklere sahip. Aralarından kullanmak için communicatoru daha tanıdık geldiği için ve bir kaç özelliği için seçtim.

Communicator ile sitenizdeki üyelere yada modül ve bileşen yoluyla bülteninize abone olanlara elektronik bülten göndermeniz mümkün. Abone olanların e-posta adreslerininin doğruluğunu bir buton yardımıyla kolaylıkla anlayabiliyorsunuz. Yönetim panelinden aboneleri yedeklemeniz ve bu yedekleri geri yüklemeniz mümkün.

Bülten oluştururken editör ile istediğiniz metni girmeniz yada içerik öğelerinden bir yada bir kaçını seçerek kolaylıkla gönderebilmeniz mümkün. Gönderdiğiniz tüm bültenleri sitede gösterebilmeniz ve üyelerinizin aboneliklerini kontrol edebilmeleri için menüden bir bağlantı oluşturabiliyorsunuz.

Posta gönderirken binlercesini aynı anda göndermek yerine parçalara bölerek gönderim yapabiliyor. Resimleri ister e-posta içinde isterseniz siteniz üzerinden gösterebiliyor.

Kullanmak için sadece bileşeni, isterseniz modülünü kurup abone olanlara bülteninizi hazırlıyıp göndermeniz yeterli.

Communicator 2.0.2 Bileşen indir -->

Communicator Abone modülü indir -->

Communicator 2.0 Türkçe Dil dosyası indir -->

1 yorum:

  • modül yüklemeye çalışırken herangi bir modülü şu hatayı alıyorum ;

    JFTP::Connect::Couldnot connect to host "ftp://xxx.com" on port 21

  • Yorum Gönder