Seyret 0.2.8.1 Yayınlandı

9 Ekim 2008
Seyret video bileşeninin uzun bir aradan sonra yeni sürümü yayınlandı. Bu sürümde çok fazla değişiklik yok. En belirgin özellik artık videolara reklam ekleyebilme özelliği. Longtail sitesine üye olup gerekli kodları seyret yönetim panelinden eklediğinizde videolarınızın istediğiniz yerinde reklam yayınlayabiliyorsunuz.
Diğer eklenen özellik popüler video sitesi yahoo videolarını seyret üzerinden yayınlayabilmemiz.
Pro kullanıcılar için bir çok eklendiğinide görüyoz. Bunların başında farklı seyret temaları, birçok oynatıcı görünümü geliyor.
Videolara nasıl Longtail sitesi aracılığıyla reklam ekleyeceğinizi buradaki video anlatımı izleyerek görebilirsiniz.

Artık Seyret içinde Joomla 1.5 ile tam uyumlu sürümün yayınlanmasını bekliyoruz. Ancak yayınlanana kadar Seyreti 1.5 sitelerinde kullananlar için Dil dosyasını güncelleyip yükledim.
Aşağıdan indirip Joomla 1.5 sitelerinizde gerekli dizine atarak dil sorunu olmadan kullanabilirsiniz.

Seyret 0.2.8.1 Bileşen indir -->

Seyret 0.2.8.1 Türkçe dil dosyası indir -->

7 yorum:

  • Merak ettiğim bir konu var. Sitenizde neden Joomla! Türkçe kurulum indirme paketi linki yok?

  • Tolga

    Doğrusu siz sorana kadar hiç düşünmemiştim. Yani çok özel bir tercih değil. Ama şöyle bir durum var, şu anda Türkçe birden fazla çeviri var. Bu duruma karşı bir tepki olarakta düşünebilirsiniz. hiç bir program yada cms sisteminin birden fazla çevirisi olduğunu sanmıyorum. İnsanlar sevsinler yada sevmesinler bence joomla ve bileşenlerinin bir tane çevirisi olması gerekli. Bende ali yazan başkasında veli yazıyorsa aynı dili konusup paylaşmamız mümkün olmaz.

  • Tolga bey bilgileriniz için teşekkürler de zaten resmi çeviri partneri var. joomlatr.org ( http://joomlacode.org/gf/project/turkish ) bilgilendirmek istedim. Teşekkürler

  • İSLAM AŞIKLARI

    joomla seyret bileşeniyle bir video sitesi nasıl yapabilirim hangi konularda bulabilirim güzel bir anlatım acaba ?

  • amaç dizayn

    dil sorunu hala admin panelde var

  • Türk Yapımı Türkçe sorun var ne yazık.

  • SSL Certificates

    Pro kullanıcılar için bir çok eklendiğinide görüyoz. Bunların başında farklı seyret temaları, birçok oynatıcı görünümü geliyor.

  • Yorum Gönder