Cumla - Toplu Haber 1

6 Ekim 2008
Bayram haftasından sonra Joomla da ufak gelişmeler oldu bunları ayrı bir ileti yerine topluca vermek istedim Toplu Haberler serisinin ilk bölümüne de bu şekilde başlıyorum
1 - Community Builder 1.2 RC3
Yayınlanacak dedikten sonra Joomlanın bile 2 sürüm atladığı bileşen son deneme sürümüyle yayında. Bu sürüm stabil sürümden önceki tüm hataların düzeltilmesi için sadece özel abonelere dağıtıldı bir kaç hafta içinde nihai sürümün yayınlanması bekleniyor.
Eğer bir şekilde bileşeni elde ettiyseniz dil dosyasını buradan indirip kullanabilirsiniz.

2 - Alphacontent 4.0.4
Ufak tefek hataların düzeltildiği ve küçük eklemelerin yapıldığı yeni sürümü yayınlandı Buradan bileşeni indirip Türkçe olarak kullanabilirsiniz.

3 - Fireboard 1.0.5 RC2
Yine nihai sürümden önce son deneme sürümünü yayınlayan bir bileşen. Fakat bu sürümü CB dekinin aksine herkes indirebiliyor. Forum bileşenin indirmek için Burayı kullanabilirsiniz. Sanırım dil dosyasını Joomlatr ekibi güncelleyip yayınlayacaktır.

4 - Seyret 0.2.8.1
Video Bileşeni seyret hata düzeltme sürümü yayınladı. Fakat biraz hatalı bir sürüm oldu sanırım.
Bu sürümde yahoo video eklentisi eklenmiş bunun dısında longtail sitesi sayesinde videolara reklam ekleyebiliyorsunuz. Fakat bileşeni kurduğumda videolara kendiliğinden reklam eklendiğini ve otomatik olarak yeni bir pencere açıldığını gördüm. Sitesindede böyle bir hata bildirilmiş yeni sürüme geçmeden güncellenmesini beklemek sanırım iyi olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder