Docman 1.5 Yayınlandı

10 Aralık 2009
Joomla için indirme yöneticilerimizden Docman joomla 1.5 native uyumlu sürümünü nihayet yayınladı. Ama ufak bir süprizleri var. 11,97 euro gibi bir ücret ödemeden indiremiyoruz. Profesyonel olarak bu işi yapanlar için büyük bir mebla değil. uzun zamandır docman kullananlar da alabilir. Fakat yeni bileşene ihtiyacı olanlar ya da amatörce uğraşanlar için başka alternatif bileşenler var. Çok geciken joomla 1.5 uyumlu sürümüyle kaybettiği kullanıcılara anlaşılan ücret tarifesiyle yenileride eklenecek.

Yeni sürümünde joomla 1.5 uyumunun haricinde yeni eklenen bir özellik yok sadece varsayılan teması değişmiş ve daha modern bir hal almış. Zaten docmanın şu an için en büyük artısı düzenli teması ve düzenli kod yapısı.

Eski sürümlerden gelen açık kaynak lisansı bu sürümde de korunuyor. Sanırım bu da başka yerlerde ücretsiz dağıtılmasını imkan veriyor. Biraz bekleyip görmek lazım.

Bundan önceki sürümünün bir sene önce yayınlandığını düşünürsek, remository ve jdownloads özellikleri ve güncellenme hızlarıyla baş etmesi biraz zor gözüküyor.

Docman 1.5 sürümü yayınlanma haberini şuradan okuyabilirsiniz.
Ek: Docman için bir demo sitesi açıldı şurada docmanin son halini görebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder