Seyret 0.2.7.7 Yayınlandı

10 Şubat 2008

İsmiyle müstesna bileşenimiz seyret yeni sürümüyle kullanıma hazır.
Bu sürümle beraber seyrette joomla 1.5 destekli bileşenler arasına girdi. Tabiki şimdilik Legacy mod için bu destek

1.5 desteğinin yanı sıra ilgi çekici özelliklerde eklenmiş bunlardan biri, Yüklediğimiz videoları otomatik olarak flv formatına çevirip küçük resimlerini çıkartabiliyor tabi ki bunun için ilk önce pro kullanıcısı olmanız daha sonrada sunucunuzun gerekli desteği sağlaması gerekiyor.
Diğer bir özellikte video ekleyen kullanıcılar daha sonra kendi videolarının özelliklerini düzenleyebiliyorlar. Bunun içinde gerekli izini yönetim kısımında izinler bölümünden vermeniz gerekiyor.

Yönetim bölümüde güzel bir menüyle zenginleştirilmiş.

Seyretin pro sürümünün bir çok faydalı özelliğe sahip olduğunu hatırlatmakta yarar var. Bunlardan birisi diğer sitelerden aldığınız videoları kendi oynatıcınızda oynatabilmeniz, videolara reklam ekleyebilmeniz....
Tabiki pro sürümüne geçmek içinde en az 40 doları gözden çıkarmanız gerekiyor.

Seyretle hemen hemen aynı özellikler sahip olan hvdVideoShare isminde bir bileşen daha var. Ancak onuda tam sürüm kullanmak için bağış yapmak gerekli.

Seyreti indirmek için ilk önce siteye giriş yapmanız gerekli

Seyret 0.2.7.7 Bileşen indir -->

Yükseltme yapmak için eski sürümü kaldırıp yenisini kurmanız yeterli. Geliştirme sürümü ve tecrübeli olmayanların kullanmaması gerektiğiyle ilgili bir uyarıyla beraber geliyor. Ben bir sorun yaşamadım ama yedek almanız tavsiye edilir...
Türkçe dil dosyası kendi içinde geliyor ama son sürümde biraz eksik kalmış belki bir uygun zamanda düzenleyip yayınlayabilirim.

Güncelleme
Bileşenin büyük bir kısmını Türkçeye çevirdim
Seyret 0.2.7.7 Türkçe Dil dosyası-->

Bileşende oluşan sayfa değiştirmeye yarayan okların çıkmama sorunu için bir yama yayınlandı.
Yamayı Buradan indirip sitenizde components/seyret dizinindeki dosyalarla değiştirin.

0 yorum:

Yorum Gönder