jDownloads 1.5.2 Yayınlandı

26 Ocak 2010 2 yorum
Dosya yönetim bileşenimiz jDownloads gelişimini yeni özellikler kazanarak sürdürüyor. Bir süre önce yeni sürümü yayınlandı. Bu sürümde eklenen özelliklerle Türkçe karakterlerde de sorun yaratan otomatik dizin oluşturma özelliğini açıp kapatma imkanı verilmiş. Kategorilere istediğiniz isimde bir dizin atıyabiliyorsunuz. dosya raporlama özelliğini sadece kayıtlı kullanıcılara açabiliyorsunuz. İndirme sayaçlarını sıfırlayabiliyorsunuz.
Tabi ki bazı hatalarında düzeltilmesi unutulmamış Bu sürüme ve güncellenen dil dosyasına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

jDownloads 1.5.2 RC2 bileşen indir

jDownloads 1.5.2 RC2 Türkçe dil dosyası indir


Kunena 1.5.9 Yayınlandı

24 Ocak 2010 0 yorum
Kunena bu ayki sürümünü bir adet önemli güvenlik açığı için yayınladı. Tüm kullanıcıların güncellemesi tavsiye ediliyor. Yeni özellikler içeren 1.6 sürümü çalışmaları hala sürüyor. Bu yüzden bu sürümde güvenlik güncellemesinden başka önemli bir özellik eklenmemiş. Dil dosyasındada önemli bir değişiklik olmadığı için yenilemedim. Yeni sürümü ve dil dosyasını aşağıdan indirebilirsiniz.

Kunena 1.5.9 indir

Kunena 1.5.9 Türkçe Dil Dosyası indir

Cumla - Toplu Haber 3

1 Ocak 2010 0 yorum
Xmap 1.2.6 Yayınlandı
Geçen ay yeni sürümü yayınlanan site haritası bileşeni xmap hata düzeltmeleri içeren sürümünü yayınladı. 26 adet bileşen desteğini içeren pakette, bu bileşenler içinde güncellemeler var.
Bileşeni indirmek için tıklayın. Güncel Türkçe dil dosyası için tıklayın

Ubar 0.9.3 Yayınlandı
Sitemize bir araç çubuğu ekleyerek bir çok alternatif görünüm elde edebildiğimiz bileşen uBar yeni sürümünü yayınladı.
Yeni sürümü indirmek için Tıklayın

Cumlada yayınladığım dil dosyalarında da bir kaç değişiklik yaptım. Daha önce yer alt sürümde yeni bir dosya oluşturuyordum. Artık bileşenlerin sadece 2 haneli sürümlerinin ismi dil dosyalarında yazıyor. Eski dosyaları silip yenilerini ekliyorum Böylece her alt sürümde dosya isimlerini güncellemem gerekmiyor. Eski yazılardaki dosyalarda hep güncel kalıyor. Başka sitelerdede bu dosyaları kullananlar dosyalarda hiç bir değişiklik yapmadan en güncel dosyayla değişmiş oluyor. Örneğin eskiden dosyalarda Kunena1.5.8 yazarken artık sadece iki haneli Kunena 1.5 yazıyor. Paket içindeki beni oku dosyasından indirdiğiniz paketin sürümünü öğrenebilirsiniz.
Herkese bol joomlalı iyi seneler...