Cumla - Toplu Haber 2

10 Kasım 2008 0 yorum
Toplum haber serisinin ikincisine uzun zamandır farkedilmeyen küçük ama önemli bir hata ile başlıyorum.
1 - Alphacontent 4.0.6
Alphacontent dil dosyasında Evet ve Hayır kelimeleri yer değiştirmiş. Yani evete basınca hayır hayıra basınca evet oluyordu. Ben daha yeni farkettim sorun yaşayan olduysa (kimse bildirmedi ama) özür dilerim.yeni dil dosyasını indirmek için Tıklayın. Bir kaç hafta önce çıkan 4.0.6 sürümünü duyurmamıştık aynı zamanda bir duyuru mesajıda olsun.

2 - Joomlasite modül demo
Eklentilerin demolarını bulabileceğiniz her türlü ayrıntısını inceleyebileceğiniz joomlasite.org, güzel ve özgün bir çalışmaya daha imza atarak sitenize tek bir modül kurarak bir çok sitenin html kodlarını yayınlayabileceğiniz bir derleme yapmış.
Buradan ulaşabilir ve daha ayrıntılı inceleyebilirsiniz.

3 - Community Builder ve Groupjive
Sitemizde kullanıcı grupları oluşturabileceğimiz bileşen groupjive bir süre önce hayatına CB eklentisi olarak devam edeceğini açıklamıştı. Bu günlerde çalışmaların sonuna gelindiği ve ilk deneme sürmünün yakında yayınlanacağı bildirildi. Muhtemelen hemen ardından CB 1.2 stabil sürümüde yayınlanacaktır. (en azından artık umuyoruz)

4 - UddeIm 1.5
Özel mesaj bileşeni uddeim yeni sürümü için beta sürümünü yayınladı. Bu aralar çok sık yenilenen uddeim yakında yeni sürümünü yayınlayacaktır. İlk dikkat çeken özellik mail sunucularından alıştığımız otomatik cevaplama özelliği gibi görünüyor.

Seyret 0.2.8.2 Yayınlandı

2 Kasım 2008 2 yorum
Seyret yeni sürümü yayınlandı. Bu sürümde seyret anasayfasında görülen Beğenilenler, Seçilenler gibi alanların sütun sayıları yönetim panelinden ayarlanabiliyor. Videoların ve kategorilerin küçük resimlerini kendi sitenizde kaydedebiliyorsunuz. Ayrıca hata düzeltmaleride içeriyor.
Güncellenmiş Joomla 1.5 siteleri için olan dil dosyası ve bileşen aşağıda

Seyret 0.2.8.2 Bileşen indir -->

Seyret 0.2.8.2 Türkçe dil dosyası indir -->